Stage & afstuderen

Ik voelde mij vanaf het eerste moment helemaal thuis bij ATALIAN. De diversiteit in mijn stage zorgde ervoor dat ik veel heb kunnen leren en zien! Alle collega’s stonden dan ook met enthousiasme tegenover mij om over zijn of haar werk te vertellen, super interessant! Hele fijne collega’s en een positieve sfeer. En het leuke is dat ik na mijn stage ook kan blijven afstuderen, hoe fijn is dat!” Student Saxion HRM, mei 2022.

Heb je vragen of wil je telefonisch contact? Bel dan naar 074-3030800 en vraag naar Laura. 

Erkend leerbedrijf

 

Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben studenten begeleid van o.a. de scholen ROC van Twente, Noorderpoort, HAN, Saxion Hogescholen en Hanze Hogeschool.

Voor verschillende locaties in heel Nederland zijn wij doorlopend op zoek naar stagiaires. 

 

Wie ben jij?

Ben jij klaar om jouw theoretische kennis om te zetten in de praktijk?

Een stage bij ATALIAN betekent plezier en je kennis vergroten! Dit ga je doen door samen te werken met ervaren collega's in het facilitaire werkveld.

Wij vinden het belangrijk dat jij je stage of afstudeeropdracht kan afronden én dat je het bij ons naar je zin hebt. In overleg zullen we je stage en/of opdracht formuleren.

 

 

Kom jij bij ons stage lopen?

Wij hebben doorlopend stage mogelijkheden binnen verschillende afdelingen zoals in de operatie (catering / facilitair / schoonmaak) of bij ons op het hoofdkantoor ( HR / Finance). Kom bij ATALIAN stage lopen en zet je eerste stap naar de arbeidsmarkt!

Kom jij bij ons stage lopen?

 

Login
Hi There!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Atalian gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.